جهاد علمی

قال امام العلى(ع): العلم سلطان من وجده صال به و من لم یجده صیل علیه. علم قدرت است هرکس آن را بیابد غلبه پیدا خواهد کرد و هر کس به آن دست نیابد بر او غلبه خواهند کرد. مطالب وبلاگ را در تلگرام دنبال کنید: https://telegram.me/jahadgaraneelm

جهاد علمی

قال امام العلى(ع): العلم سلطان من وجده صال به و من لم یجده صیل علیه. علم قدرت است هرکس آن را بیابد غلبه پیدا خواهد کرد و هر کس به آن دست نیابد بر او غلبه خواهند کرد. مطالب وبلاگ را در تلگرام دنبال کنید: https://telegram.me/jahadgaraneelm

جهاد علمی

این وبلاگ گروهی سعی میکنه کمکی باشه برای کسانی که مسیر علم و تحصیل را انتخاب کردن و قصد دارن از این طریق دین خود را به انقلاب و شهدا ادا کنن.
...............................................
سالهاست که جنگ پایان یافته ولی هنوز عطش شهادت بر لبهای خشک و ترک خورده ی بشر تازیانه می زند. آن زمان که دروازه های بهشت باز بود هر کس با حرفه ای خود را به آن باب می رساند و ما نسل سومی ها هم که دستمان در گیر صفر و یک است بابی را گشودیم تا جرعه ای را تا شهادت بنوشیم. افتخار ما اینست که سرباز ولایت فقیه هستیم هرچند دستمان خالیست اما دل های مان پر است از عشق به ولایت.

۳۷ مطلب توسط «دانشجوی ستاره دار» ثبت شده است

۰۴
مرداد

.

...:

📢🗣gambler Trump🍺🃏😂🇺🇸


"We are ready to confront"🇮🇷💪

"You will start the war but we will end it"🇮🇷😡

"We are near you, where you can't even imagine. We are ready"🇮🇷💪😎

.

.

.

"American(s) must understand well that peace with Iran is the mother of all peace and war with Iran is the mother of all wars."🇮🇷👌

"stop playing with the lion’s tail"🇮🇷🤫🦁

  • دانشجوی ستاره دار
۳۱
شهریور

درست در چنین روزی در تاریخ 31/6/1393 چنین وبلاگی ایجاد شد. ابتدا داخل بلاگفا بود. با اون اتفاقایی که برای اون سایت اتفاق افتاد یه عالمه مطلب خوب که نوشته یا جمع آوری شده بودن از بین رفت. اسباب کشی کردیم اینجا. چند وقتی خوب پیش میرفتیم. ولی باز افت کرد. مهم نیست کجا باشه وبلاگ.مهم اینه وقت براش گذاشته باشه. دست همتون درد نکنه تا الان کمک دادین. مطمئنم تک تکتون از روی اخلاص و با تموم وجودتون زحمت میکشیدین. اجر همتون با حضرت زهرا که به اسم ایشون این وبلاگ تشکیل شد و ادامه پیدا کرد. ذکر "یا زهرا" آخر بیشتر مطلبا و نظرا بود. شکر. امیدوارم و خواهش میکنم باز اگر وقت دارین و امکان براتون هست باز از مطالب خوبتون استفاده کنیم. بازم ممنونم از همگی

*****************************تولد وبلاگ مبارک*****************************

  • دانشجوی ستاره دار
۲۸
مرداد


🐺گرگی به گله های گوسفند 🐑 🐏 مردم روستا حمله می کرد. کدخدای روستا گفت با مذاکره با آقای گرگ مسئله رو حل می کند تا مردم گَله ی خود را بدون دغدغه حمله گرگ به چرا ببرند. 

👤کدخدا با آقای گرگ توافق کرد به شرطی که به گله گوسفندان در زمان چرا حمله نکند؛ روزی یک گوسفند را داوطلبانه به او می دهند تا بدَرَد و بخورد، اسم توافق شد "برجاگ"

((برنامه روستا جهت امنیت گوسفندان!))

👨‍👨‍👧‍👧 مردم روستا شاکی بودند که چرا باید روزی یک گوسفند بدهند؛ اما کدخدا می گفت شما بی سوادید؛ با گرگ که نمیشه جنگید؛ باید از او امضا و تعهد بگیریم! 

 از روز بعد از "برجاگ"؛ علاوه بر روزی یک گوسفند اهدایی روستا به آقای گرگ؛ چند گوسفند دیگر از آغلها گم می شدند، همه شواهد 🐾 نشان میداد کار آقای گرگ است. وقتی مردم استخوانهای باقی مانده گوسفندان را برای کدخدا بردند ؛ کدخدا در جواب اعتراضات مردم گفت؛ با روح "برجاگ" تضاد داره نه خودش؛ چون در زمان چرا نبوده نمیشه ایراد گرفت!

هر چه مردم گفتند 🗣 که طبیعت گرگ دریدن است؛ توافقی که گرگ امضا کند؛ جز قانونی شدن دریدن نیست؛ کدخدا قبول نکرد که نکرد. آخرین حرف کدخدا این بود: 

من به "برجاگ" خوشبینم، به آقای گرگ بدبینم!

...

...

  • دانشجوی ستاره دار
۱۴
مرداد

دریافت



دریافت
مدت زمان: 9 دقیقه 21 ثانیه 
  • دانشجوی ستاره دار
۰۸
خرداد

خواندن این متن رو به همه اتون توصیه میکنم. نگید که وقت ندارم و دارم از لحظه لحظه ام برای مرور استفاده میکنم که روحیه شما از هر چیزی در این هفته مهمتره! چون توصیه آموزشی دوست دارید از اون هم غافل نشدم  :-) 

دوست دارم برای اولین بار قبل از سلام بگم خداقوت!! واقعا خداقوت! این همه کتاب و مطلب خوندن کار هر کسی نیست. گذشتن از خیلی چیزا برای درس خوندن فقط از شما داوطلبان بااراده برمیاد. میدونم که شرایط سختیه اما ناامیدی و از نفس افتادن به شما نمیاد!

مروری بر داستان موفقیت!

لطفا به روزهای قبل تر برگردید! این یک توصیه نیست یک کار واجبه! به اولین هفته ای که شروع کردید. اگر دفترچه برنامه ریزی دارید، که امیدوارم داشته باشید، به اولین جدول برنامه ریزیتون نگاه کنید! به اولین بار که مبحثی رو خوندید. چند ساعت وقت گذاشتید؟ نگاه کنید و ببینید چند جدول برنامه ریزی تا الان داشتید؟ جمعا چند ساعت درس خوندید؟ خیلی زیاده نه؟؟ این داستان موفقیت شماست. بعضی وقت ها هم خسته شدید، ناامید شدید، نتیجه آزمون هاتون افت کرد، برای بعضی هاتون اتفاقات ناگواری افتاد اما شما همچنان ادامه دادید. دلتون میاد که این تلاش زیبایی که داشتید رو با فکر کردن به نتیجه به حاشیه بسپارید؟! من که واقعا دلم نمیاد! به نظرم این روزا باید فقط به این تلاش هاتون فکر کنید و بس. گرچه فکرها همیشه هستند و همیشه هم دوست داشتنی نیستند. اما شما اجازه بدید هر فکری میخواد وارد ذهنتون بشه، اضطراب این روزها خیلی طبیعیه. بذارید باشه! مهم اینه که شما بهشون بها ندید!

با اضطرابم چه کنم؟

قصد نداریم که اینجا این مطلب رو باز کنیم که اصلا چرا یک نفر باید برای کنکور اضطراب داشته باشه که از حوصله بحث خارجه! گرچه میدونم اگر اون مساله حل بشه دیگه نیاز به ارایه راه حل های زیر هم نیست! اما الان و در حال حاضر بعضی از شما ممکنه دچار اضطرابی باشید که باعث افت عملکرد شما شده باشه و هدف ما این هست که این اضطراب رو کم کنیم. شما به دو حالت ممکنه این اضطراب رو نشون بدین: بعضی ها از شدت اضطراب لخت و کند میشن. تا الان خوب درس میخوندن اما الان هم در بدنشون احساس کند بودن دارند اهمیت ادامه مطالعه رو انکار می کنند! زیاد می خوابند، به جای درس کل روز تفریح می کنند و غیره. دسته دوم برعکس بسیار بی قرار هستند. پشت میز بند نمیشن، خوابشون نمی بره، همه چیز از ذهنشون پریده یا حداقل اینطور احساس می کنند. هر دو دسته افت عملکرد دارند (دسته های دیگه هم شاید هستند، من این دو رو بیشتر دیدم).

  •  هر روز از روش های آرام سازی خود استفاده کنید که میتونید برای مطالعه انواع این روش ها اینجا کلیک کنید. این تمرین ها رو هر روز و مخصوصا روز قبل و خود روز کنکور انجام بدین.
  • چه کاری به شما آرام میده، سعی کنید یکی دوبار در هفته به اون بپردازید. ممکنه برای یکی استخر رفتن باشه، برای یکی موسیقی گوش دادن، پیاده روی کردن، و غیره.
  • خوابتون رو تنظیم کنید. این خیلی مهمه و شک نکنید که یک الگوی خواب صحیح باعث آرامش بیشتر شما خواهد بود. روزی ۷ ساعت که بهترین بازه اون شب هست لازمه که بخوابید. بعضی دوستان می پرسند که من تا به امروز کلا شب ها نمی خوابیدم. خوب اگر مشکلی نداشتید ما نمیگیم که این عادت رو ترک کنید و اگر مشکلی با این الگو ندارید اشکالی نداره. فقط به شکلی باشه که از ساعت ۱۲ ظهر به بعد هشیار باشید.
  • با افکارتون نجنگید! بگذارید هر فکری که دارید وجود داشته باشه و سعی نکنید که با اون بجنگید و کنارش بزنید. مهم اینه که شما بدونید اینها فکر هستند و واقعیت ندارن! به این جمله دقت کنید. فکرها واقعیت ندارند! مثلا وقتی به نتیجه بد فکر می کنید به چیزی فکر می کنید که وجود خارجی نداره. میتونید با فکرهاتون مثل یک دوست حرف بزنید، دستشون بندازید، باهاشون شوخی کنید.همه اینها برای این هست که به فکرتون بها ندید و اونها رو جدی نگیرید.
  • دست از گشت و گذار در اینترنت برای چک کردن درصدها، کارنامه ها، رتبه های قبولی فلان دانشگاه، و غیره بردارید. دقت کرده باشید من هم در حال حاضر به این سوالات در سایت پاسخ نمیدم که با فلان درصد و رتبه کجا قبول میشم، تراز تخمینی ازمون جامع درسته؟ و غیره. بهتر نیست این وقت رو صرف چیزهای مفیدتری کنید؟ هم استراحت هم درس هر دو جایگزین های مهم تری هستند!
  • ارتباط داشتن با دوستان و همکلاسی ها در طی دوران مطالعه کار خوبی است و انها منبع اطلاعات خوبی هستن. اما در این روزها اگر نمیتونید اضطرابتون رو مدیریت کنید لطفا داوطلبان نگران رو از دور و بر خودتون حذف کنید و اگر میخواید بهشون کمک کنید میتونید بگید که به یک مشاور زنگ بزنند. برعکس آن هم مصداق داره اگر شما داوطلب نگرانی هستین لطفا با دوستانتون تماس نگیرین و برای آرام کردن خودتان راه دیگه ای پیدا کنید!
  •  به خداوند توکل کنید، مناجات کنید و مطمئن باشید که هر چه براتون اتفاق بیافته بهترین چیزی است که برای شما رقم خورده.

چطور مطالعه کنم؟

نمیشه گفت که یک قانون کلی برای همه هست. اما به نظرم کاری که می کنید برای همه یکسانه، اینکه چطور این کار رو انجام بدید ممکنه که متفاوت باشه. (اشاره ما اینجا به کسانیه که هنوز در حال مطالعه و جمع بندی نیستند. دسته دوم ممکنه برنامه دیگه ای داشته باشند که این شیوه براشون مناسب نباشه). شما تا الان تست زنی رو تموم کردید(یا بیشترش رو)، جمع بندی ها رو انجام دادید، آزمون هاتون رو تحلیل کردید، میدونید که چه مباحثی ضعیف هستید، احتمالا طبق توصیه های قبلی برگه های یاداوری برای موارد فرار دارید. به عبارتی هر کار که لازم بوده تا الان انجام دادید.  ورق زدن خلاصه ها (یا خط کشی ها) کار  هفته آخر و  خوندن برگه های یادآوری کار روز آخر شماست. ورق زدن هم تمرکز شما رو بر اونچه که براتون اضطراب آوره کمتر میکنه هم آخرین مرور شما به مباحث مهم خواهد بود. با توجه به تحلیل ازمون هایی که انجام داده اید یا از سایت مطالعه کرده اید مباحث مهم رو اول بخونید و اگر فرصت شد باقی مطالب را بخونید. دقت کنید که منظور از مطالعه تنها ورق زدن خلاصه ها، خط کشی ها یا فلش کارت های شماست. دروس فرار  را تا روز آخر بخونید. برای کتاب هایی که تست تالیفی براش دارید، میتونید برای مرور نهایی از همون تست ها استفاده کنید. برگه یادآوری، خلاصه هایی که دارید، نکته ها، چیزهایی هست که باید روی اونها متمرکز باشید. بعضی مطالب رو هم ممکنه کلا برای روز آخر گذاشته باشید که بهترین کار برای اون موقع است.

اینجا لازمه که دوباره به حس فراموشی مطالب تاکید کنم. این حس طبیعیه نگران نباشید و روزهای آخر حتی شدیدتر میشه. اگه مبحث رو قبلا بلد بودید و خوب یاد گرفتید در تست ها یادتون میاد. نکته دوم اینکه حتی رتبه های برتر هم روزهای آخر کنکور و گاهی حتی بعد از اعلام نتیجه شان حسرت بعضی چیزها را می خورن! کمال طلبیم دیگه کاریش نمیشه کرد! اینکه کاش زمان بیشتری داشتم، کاش کنکور یک هفته عقب می افتاد، کاش فلان کتاب را خوانده بودم،  😉  کاش و کاش و کاش! امیدوارم که حرفهایی که بالاتر زدم بهتون کمک کنه که بدون فکر کردن به نتیجه خوب یا بد این یک هفته رو هم تلاش کنید و از خودتون رضایت داشته باشید.

دو روز آخر ساعت مطالعه رو کمتر کنید و اگر قرار بود روز آخر (حداکثر تا اوایل شب) مطلبی بخونید فقط در حد ورق زدن باشه و در حد برگه های یادآوری. اصلا به کتاب ها برنگردید که با سیلی از چیزایی مواجه میشید که شما رو یکی یکی جذب میکنن که میگن من رو هم دوباره بخون!! وسوسه مطالعه کردن بیشتر را کنار بگذارید.

مهم این است که شما در مسیر  باشید. در مسیر بودن بهتر از رسیدن است. هدف های کوچک مال انسان های کوچک است. 

منبع: سایت روان آموز

  • دانشجوی ستاره دار
۰۱
خرداد

  • دانشجوی ستاره دار
۲۰
ارديبهشت

سلام 

چند وقتی است که کمتر مطلبی در وبلاگ نوشته می شه و حرفی از اون هدفهای پاک زده می شه. آره حرف. چه اشکال داره حرفشو هم بزنیم؟ حرف از جهاد بزنیم. بزنیم!... ما که دلمون به جهاد علمی خوشه. بزنیم. چند روزیه که جهاد عزیزانی در (( خان طومان )) سر زبونهاست و دلارو میسوزونه. اون بدبختایی مثل من که عرضه رفتن ندارن به چی دلشون خوش باشه؟؟؟ توی دانشگاهمون هستن افرادی که از سوریه که درس میخونن. من میبینم درسشون ضعیفه. آخه مگه میشه تموم خونوادت درگیر با پست ترین موجودات تاریخ باشن و تو توی یک کشور دیگه معادله دیفرانسیل پاره ای بیضوی به روش اختلاف محدود حل کنی؟! باید حل کنی. مجبوری. ولی فقط کافیه یه لحظه وسط حلش یاد خواهر کوچیکت بیافتی!!! 

میخوام بگم امثال من تو این امنیت چطور تلاش میکنیم و هدف برا خودمون مشخص میکنیم و یا بعضا براش زجر میکشیم!!!

التماس دعا و زجر دارم

یا زینب

  • دانشجوی ستاره دار
۱۷
بهمن



  • دانشجوی ستاره دار
۱۶
بهمن

سردار حسین یکتا:

پوتین با قرآن خدمت مقام معظم رهبری رسید که این مرهون برکت خون شهدا است.

زمانی که در جبهه‌ها می‌جنگیدیم تصور نمی‌کردیم روزی در کربلا قدم بزنیم، تمام رهنمودهای امام (ره) تحقق پیدا کرده است.

دفاع مقدس شهدا دارالشفای جامعه است. حتی قطره‌ای از خون شهدا به هدر نرفته و خود را برای ایجاد تمدن اسلامی آماده می‌کنیم.

دشمن متوجه شده که کارش به پایان رسیده است، دشمن باید بین «بود و نبود» یکی را انتخاب کند و این به معنای آن بوده که دنیا بین ظهور و سقوط کرده است.

ایجاد داعش برای مخدوش کردن چهره اسلام است. این موضوع موجب گسترش اسلام ناب شده است.

جنگ نرم طراحی دشمن برای مقابله با ایران اسلامی است. برای جنگ نرم طراحی تخصصی کردند و در داخل کشور به قدر کافی نیرو داشتند که شبانه درها را به روی دشمن باز کنند.

دشمن تغییر نگاه، بینش و خواسته‌های جامعه را دنبال می‌کند و از طریق شبکه های اجتماعی در تلاش است تا مردم را مدیریت و انتخابات را کنترل کند.

شورای عالی فضای مجازی مانند اختیارات عالی امنیت ملی با فرمان مقام معظم رهبری تشکیل شده است.

دشمن امروز در فضای مجازی آتش سنگین بر سر جوانان ما می‌ریزد، جنگ به صورت چهره به چهره است و رهبر معظم انقلاب نسبت به شبیخون فرهنگی دشمن هشدار داده‌اند.

با جبهه آدم‌خواران مواجه هستیم، در جهاد همه‌جانبه با دشمن قرار داریم و مقام معظم رهبری فرمودند نبرد عزم‌ها و اراده‌ها آغاز شده است.

در 40 سالگی انقلاب قرار داریم و نگاه و بینش فرزندان و سبک زندگی تغییر یافته و شبکه‌های اجتماعی در سه نوبت در فعالیت هستند و باید هوشیار باشیم.

شهدا آماده رفتن بودند، مقام معظم رهبری فرمودند آماده باشید، پیروزی از آن مجاهدان است و حکمت و اخلاص نباید در جامعه گم شود.

باید در جامعه برای دختران و پسران کار انجام دهیم تا در مسیر صحیح هدایت قرار گیرند.

اکنون مسئله نبرد عزم‌ها و اراده‌ها و نفس بوده و آینده متعلق به گفتمان منطق است.

 اکنون هزاران کیلومتر خاکریز جمهوری اسلامی ایران جلو رفته است،باید خود را برای ماموریت‌های جهانی آماده کنیم.

مقام معظم رهبری حکم به تشکیل قرارگاه فرهنگی داده‌اند و در جبهه فرهنگی انقلاب باید دنده عوض کنیم و با قدرت پیش برویم.

منبع: فارس

  • دانشجوی ستاره دار
۱۴
بهمن

چین در نظر دارد تا یک راکتور ماژولار با ابعاد نسبتا کوچکی را تا سال ۲۰۲۰ تاسیس کند. نکته‌ی ویژه این‌جاست که این یک راکتور شناور روی آب خواهد بود و چین می‌تواند آن را به هر منطقه‌ای که مورد نیاز است، منتقل کند، راحت لنگر بیندازد و انرژی برق برای آن منطقه تامین کند.

ساخت این نیروگاه شناور از سال ۲۰۱۷ آغاز می‌شود و چنان که برنامه‌ریزی شده، تا سال ۲۰۲۰ آماده‌ی توزیع برق خواهد بود.

ساخت این راکتور شناور تنها یکی از طرح‌های چین در زمینه‌ی نیروی اتمی است و این کشور قصد دارد تا پایان دهه‌ی آینده ۱۰۰ راکتور اتمی راه‌اندازی کند. دولت چین برای تحقق پروژه‌های اتمی این کشور بالغ بر ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری کرده تا از حالا تا سال ۲۰۳۰ سالانه هفت نیروگاه اتمی تاسیس کند.


  • دانشجوی ستاره دار